PFC. Persoană. Familie. Comunitate | Lt. Alin Găleată, ISU Suceava: „Cum îmi găsesc vocația?”

România pentru viață organizează vineri o nouă întâlnire cu o persoană care se dovedește o inspirație pentru comunitate.

Invitatul este Lt. Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava, care va vorbi despre viața și profesia sa.

„Alarma a sunat puțin după ora 1:00, în noapte. Pulsul a explodat, ca de fiecare dată. Ce mai contează? Inima încă mă rabdă. Ne-am echipat rapid și am plecat spre «un acoperiș de casă», care ardea. Când am ajuns, ardeau trei…”.

Așa începe o zi din viața unui salvator. Mii de misiuni îndeplinite, sute de vieți salvate și o inimă mare, dornică mereu de a ajuta oamenii.

Evenimentul se va desfășura exclusiv online, transmis în direct pe pagina de Facebook România pentru viață.

Seria de întâlniri PFC. Persoană. Familie. Comunitate își propune să ofere modele și mentori pentru comunități. Este un proiect menit să inspire oamenii să construiască binele în familie, în relațiile personale și în societate.

România pentru viață este o organizație apolitică și neconfesională înființată în 2019 care are ca scop promovarea vieții, apărarea drepturilor persoanelor vulnerabile, susținerea dreptului la liberă exprimare și organizarea unor activități de conștientizare și sprijin pentru grupuri sociale în situații de risc (abuz, violență, trafic de persoane etc).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *