Incredibil cum lucrează Dumnezeu! Bogdan Tănasă de la Casa Share s-a dus să ajute o femeie în vârstă. A descoperit că ea l-a crescut când era mic

Antreprenorul Bogdan Tănasă ajută de 6 ani familii, copii și bătrâni din județul Iași construindu-le case prin Asociația Casa Share. În perioada de criză, Bogdan a strâns fonduri online, cu care a cumpărat aparatură și echipamente de protecție pentru spitale. Ieri dimineață cineva i-a scris lui Bogdan despre o femeie în vârstă care are nevoie de ajutor. Femeia locuiește în satul vecin cu satul lui natal. Când a ajuns la ea cu alimentele, Bogdan a avut o descoperire incredibilă: era femeia care l-a crescut când era mic.

Iată ce a scris pe Facebook Bogdan Tănasă:

„Incredibil cum lucrează Dumnezeu!

De 6 ani ajut copii, bătrâni, le fac case și îi oblojesc! Astăzi dimineață mi-a scris cineva să merg la o batrână bolnavă și care o duce mai greu și locuiește în satul vecin cu satul meu natal.

Am ajuns la ea, am descarcat alimentele, i-am lăsat un bănuț și mi-a zis: domnul Bogdan, eu sunt Elena și v-am crescut când erați mic !!!!!!! Deci am facut 2 pași în spate, mi-am dat masca jos, mă uitam ca boul la poartă nouă și mi-a zis: ce bine semănați cu doamna Viorica(mama mea). Vă jur că nu am rămas blocat așa în viața mea!!! I-am dat toți banii din portofel, i-am promis ca ma reîntorc cu un frigider nou, dar cel mai urât a fost că NU am putut să o strâng în brațe!!! 😞

Părinții mei nu mai sunt, deci nu am putut putut povesti cu ei despre tanti Elena cum îi spuneau frații mei sau să o cunosc!!

P.S: dacă nu m-ați cunoaște, ați zice că fabulez.

Lucrurile în viață au un rost!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *