Emoționant: pompierii chemați să stingă incendiul la o biserică au găsit nearse Biblia și tricolorul

Pompierii arădeni chemați să stingă un incendiu la Biserica Ortodoxă din Gai au avut parte de o descoperire incredibilă: căutând cauzele incendiului au descoperit Biblia și tricolorul intacte. Cele două obiecte se aflau pe o masă puternic afectată de incendiu. Întâmplarea e un motiv în plus să știm că Dumnezeu nu ne lasă în aceste momente dificile. Postarea de pe pagina Inspectoratului General pentru Situații de Urgență se termină cu un îndemn emoționant la speranță:

„Nu au ars nici Biblia, nici Tricolorul…

În viață ni se întâmplă lucruri care nu au o explicație și care ne dau de gândit.

Printr-o astfel de întâmplare au trecut pompierii arădeni care, în această după-amiază, au intervenit pentru stingerea unui incendiu la Biserica Ortodoxă din Gai. Pompierii au forțat ușa, iar după pătrunderea în interior au constatat că incendiul se manifesta în apropierea altarului. După o intervenție de aproximativ o oră, incendiul a fost stins.

Ca la finalul oricărui incendiu, au început să caute elementele care au condus la izbucnirea incendiului, pentru a stabili cauza probabilă. Pe una dintre mese, pe care se aflau mai multe obiecte, era o biblie, iar în interiorul ei un tricolor. Chiar dacă tot ce se afla pe masă era puternic afectat de incendiu, atât biblia, cât și tricolorul au scăpat ca prin minune!

Întotdeauna există speranță!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *