Centrul de consiliere Sf. Alexandra Împărăteasa organizează un grup online de sprijin pentru femeile însărcinate

Ești însărcinată, iar situația de criză te sperie? Te simți singură și nu știi ce să faci? Te sperie viitorul și te întrebi ce va urma? Ai nevoie de ajutor? Înscrie-te la grupul online de suport pentru femeile însărcinate. Trimite un mail pe adresa consiliere@centrulalexandra.ro. Sunt 7 locuri disponibile.

Înscrierea la grup presupune participarea la 5 întâlniri organizate săptămânal. Prima întâlnire va fi joi, 9 aprilie, la ora 11.00.

Scopul grupului de suport este de a aduce la suprafață temeri legate de contextual actual al pandemiei, în care adaptarea la neprevazut reprezinta cuvântul cheie.

Iată detaliile oferite de organizatori:

Vom explora împreună așteptările legate de naștere în contextul actual, confruntarea cu incertitudinea și lipsa de control, granița dintre atitudinea flexibilă și dorința de a trece prin experiența nașterii așa cum ți-ai planificat.

Experiența grupului îți oferă:

  • un cadru securizant și conținător în care să poți să îți explorezi bagajul emoțional, frământările legate de sarcină și de naștere în contextul actual;
  • perspective diferite, surprinzătoare asupra gândurilor și nedumeririlor tale;
  • discuții pornite de la teme de interes pentru tine, dar comune și altor femei însărcinate, prin care poți descoperi noi modalități de a gestiona situațiile dificile, neprevăzute, tensionate;
  • facilitarea accesului la propriile resurse interioare;

Cadrul de lucru:

Pe parcursul a 5 săptămâni, ne vom întâlni timp de 1h 30 pe Zoom.

Sursă: Centrul Sf. Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *